Over ons

Al sinds 1980 dé partner in grondwerk

Lees verder

Actuele certificeringen

Al sinds 1980 zijn wij een gerenommeerd bedrijf in het grondwerk. Goede kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. 

Grondverzetbedrijf Oosterveld is daarom in het bezit van de volgende certificaten:

  • VCA*
  • ISO 9001
  • ISO 14001

Veiligheid: VCA

Veiligheid staat in al onze werkzaamheden voorop. Voor onze medewerkers, maar ook voor anderen. Daarom werken wij al sinds 1996 volgens het VCA-systeem (Veilig Gezond en Duurzaam werken) en de geldende wet- en regelgeving. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

​Kwaliteit: ISO 9001

Wij bezitten over het officiële NEN-EN-ISO 9001 certificaat dat door een onafhankelijk instelling wordt afgegeven. Dit betekent dat wij aan de juiste eisen voldoen wat betreft kwaliteitsmanagement. Zo garanderen wij dat we onze bedrijfsprocessen op orde hebben, voldoen aan de eisen en wensen van klanten en belanghebbenden en uiteraard aan de huidige wetgeving.

​Milieukwaliteit: ISO 14001

We zijn ons goed bewust van de impact op het milieu die onze werkzaamheden hebben. Daarom proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu. Daarom zijn wij officieel in het bezit van het certificaat ISO 14001, een internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Dit betekent dat wij een milieuplan hebben die in elke uitvoering centraal staat. Zo minimaliseren wij het verbruik van fossiele brandstoffen, weten wij (afval)stoffen goed te scheiden gedurende het werkproces en passen wij hergebruik toe waar mogelijk.

​Nationaal én internationaal actief

Om ondernemingen en particulieren in binnen- en buitenland van dienst te kunnen zijn, heeft Grondverzetbedrijf Oosterveld B.V. een dochteronderneming in Duitsland, namelijk Oosterveld GmbH. Er is een nauwe en goede samenwerking tussen de vestigingen en daarom garanderen wij kwaliteit, goede service en uitstekende uitvoering.

Veel werkzaamheden voeren wij uit in Duitsland, maar ook daarbuiten zijn wij actief. Alle werkzaamheden voeren wij uit met eigen personeel en materieel. Door onze nuchtere en hands-on mentaliteit, proactieve manier van werken en korte lijntjes in de organisatie, onderscheiden we ons van plaatselijke bedrijven.

Familiebedrijf Oosterveld

Grondverzetbedrijf Oosterveld B.V. is van oorsprong een echt familiebedrijf. Opgericht in 1980 door Jan Oosterveld en zijn vrouw met de eerste graafmachine. In 2006 zijn zonen Frank en Tom ingestapt in het bedrijf. Samen met 45 werknemers, die allen onderdeel zijn van de Oosterveld familie, zetten zij zich in voor alle opdrachtgevers, waarvan sommige opdrachtgevers al bijna vier decennia aankloppen voor grondwerkzaamheden. Daar zijn we uiteraard ontzettend trots op

Kennismaken? Bel ons gerust

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen omtrent onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.