Zeeftechniek

Wij zeven allerlei grondstromen en (bouw)stoffen

Lees verder

 • Specialistische apparatuur en machines
 • Op alle locaties mogelijk
 • Verschillende zeeftechnieken
 • Handpicking voor schadelijke materialen
 • Conform certificeringen en algemene richtlijnen
 • Zeer ervaren en betrokken vakspecialisten
 • Zeeftechniek op alle locaties mogelijk

  Allerlei grondstromen en (bouw)stoffen / bulkgoederen kunnen wij zeven, zodat we bijvoorbeeld puinresten of groenresten uit grond scheiden. We zeven grote en kleine partijen materiaal uit op verschillende fracties. De werkzaamheden voeren we uit met een (mobiele)zeefinstallatie, maar ook met een zeefbak die we aan ons materieel bevestigen. Op alle locaties, zowel in binnen- als  buitenland, kunnen wij dit uitvoeren.

  Verschillende zeefmethodes

  Afhankelijk van uw wensen, passen wij verschillende zeefmethodes toe. Door middel van handpicking kunnen wij ook bepaalde stoffen uit het gezeefde materiaal halen, dit doen wij met een speciale uitleesunit. Denk aan schadelijke stoffen als asbest.

  Kritische blik op voorwaarden

  Afhankelijk van de werkzaamheden zijn er specifieke voorwaarden. Zeker wanneer er met schadelijke stoffen wordt gewerkt. Deze voorwaarden bespreken we altijd vooraf met de opdrachtgever, om vervolgens te kijken hoe we het beste aan deze voorwaarden kunnen voldoen. Wij houden altijd rekening met: het doel van de werkzaamheden, de omstandigheden en welke belangen ermee spelen. 

  Conform wet- en regelgeving

  We werken volgens algemeen geldende richtlijnen en conform officiΓ«le certificeringen. En natuurlijk conform uw wensen als opdrachtgever. De werkwijze is altijd werkspecifiek en daarmee op maat. Door onze vakkundige kennis en ervaring kunnen wij u altijd uitstekende kwaliteit bieden die voldoet aan alle wet- en regelgeving.

  Verwerking en afvoeren

  Indien gewenst, kunnen we de opgenomen grond en materiaal hergebruiken. Na het zeven van het materiaal verwerken we weer het juiste materiaal in het terrein. Bovendien kunnen we het overblijvende materiaal afvoeren

  Hulp nodig? Bel ons gerust

  Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen rondom zeeftechniek? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.