Cultuurtechniek

DΓ© betrouwbare specialist voor landschap, natuur of terrein

Lees verder

 • Verantwoorde en kwalitatieve aanpak
 • Complete uitvoering mogelijk
 • Modern en uitstekend materieel
 • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Betrouwbaar en betrokken
 • Zeer ervaren vakspecialisten
 • Cultuurtechniek: verbeteren van landschap

  Cultuurtechniek is het in stand houden en verbeteren van landschappen, natuur of terreinen. Wij zorgen voor verantwoord beheer of groot onderhoud, zodat landoppervlakken in cultuur worden gebracht of worden behouden. Denk aan verkaveling, waterhuishouding, grondverbetering of akkerbouw en landbouw. 

  Wij zijn dΓ© betrouwbare specialist voor (semi)overheden, grondeigenaren, land-, akkerbouwers en aannemers. Met veel relaties werken wij al jarenlang duurzaam samen. 

  Opdrachtgevers in cultuurtechniek

  Verschillende opdrachtgevers weten ons het hele jaar door te vinden. Van (groot)grondeigenaren, aannemers in de cultuurtechniek tot en met landbouwers en akkerbouwers. Ook met (semi)overheden werken wij veel samen, zoals gemeenten, provincies en waterschappen.

  ​Aanpak projecten

  We hebben veel ervaring en kennis in de cultuurtechniek. Daardoor zorgen wij ervoor dat de gebruikswaarde van de grond wordt verbeterd of in stand wordt gehouden.

  Wij kijken goed wat er nodig is om rekening te houden met alle (natuur)omstandig-heden en wet- en regelgeving rondom natuurbeheer en milieubeheer.

  Van A tot Z of als deelproject
  We kunnen alles uit handen nemen. Zo denken we vooraf mee en adviseren we u over de te nemen stappen in uw project. Vervolgens begeleiden wij het hele proces, inclusief de uitvoering. U kunt ons ook inschakelen voor bovenstaande deelwerkzaamheden.

  Hulp nodig?

  Wij helpen u graag verder met cultuurtechnische werkzaamheden. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies voor uw project.